23 / 04 / 2024

Denizli'de icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Denizli'de icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Denizli 4. İcra Müdürlüğü, Denizli İli,   Kınıklı Köyü, Köyiçi Mevkii, 5428 ada, 8 parselde yer alan 479 metrekare alanlı arsa vasıflı taşınmazı satışa sunuyor



Denizli 4. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. DENİZLİ 4. İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI

2009/293 Tal

SATILMASINA KARAR VERİLEN TAşžINMAZIN CİNSİ, NİTELİĞİ, KIYMETİ, ADEDİ VE ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ:

TAşžINMAZIN TAPU AYDI BULUNDUĞU YER, İMAR VE HALİ HAZUR DURUMU VE DEĞERİ:

TAPU KAYDI: Denizli Kınıklı Köyü Köyiçi mevkii 5428 ada 8 parselde kayıtlı 419 m2 miktarlı arsa vasıflı taşınmazdır,

İMAR DURUMU: Taşınmaz Denizli Belediyesinin 17.08.2009 tarihli İmar durumuna göre ticari alanda, ayrık inşaat nizamında 3 kat 9,50 mt bina yüksekliği, TAKS ön bahçe mesafesinin 5,00 m olduğu taşınmazın konut alanında kaldığı, ayrık-blok inşaat nizamında, 4 kat 12,50 mt bina yüksekliği, ön bahçe mesafesinin mevcut bina, komşu mesafeler vardır yazılıdır.

HALİ HAZIR DURUMU: Taşınmaz Kınıklı çamlaraltı mah. Kınıklı caddesi ile 6021 sokak köşesindedir, Kınıklı çamlık giriş kapısı yanında, çamlık mesire alanı sınırlarında, cephe olarak çamlık koruluk alanına cephelidir. Ulaşım durumu rahat çevresinde restoran, bar eğlence ve spor tesisleri mevcuttur. Lüks konut alanı olarak tercih edilen mevkidedir. Resmi hizmetlerden yararlanmaktadır. Üniversite yerleşkesine fazla uzak değildir.

Taşınmaz üzerinde yeni yapılmakta olan 2 bodrum+3 kat ve teraslı restoran binası mevcuttur. Bina inşaatı bitirilmek üzeredir. Binada 2 bodrum kat taban ve duvarları seramik kaplı, 168,40 m2, depo şoklama odaları, kiler şeklinde, 1. bodrum kat büyük mutfak şeklinde, duvar ve tabanları mermer kaplı 168,40 m2 alanında, zemin kat restoran olup zemini mermer kaplı, pencereleri desenli PVC doğramalı, asma tavanlı duvar ve-tavanları saten boyalıdır. Zemin kat projesine göre 229,30 m2 dir. 1. kat restoran olup zemini mermer kaplı desenli PVC doğramalı, asma tavanlı duvar tavanten saten boyalıdır. 1. kat projesine göre 229,30 m2 dir, 2. kat restronat olup zemini mermer kaplı desenli PVC doğramalı, asma tavanlı duvar ve ovanları saten boyalıdır. 2. kat projesine göre 229,30 m2 dir. Teras kat zemini traverten mermer kaplı kenarlarında 90 cm duvarla çevrili üzeri açık teras şeklinde yapılmıştır. Teras kat alanı 149,90 m2 dir. Projede görülen üst çat yapılmamış, teras düz beton haldedir. Projeye göre taşınmaz toplam kullanım alanı 1160,90 m2 dir. Taşınmazda 2 adet asansör yapımı devam etmekte, elektrik üst montajları yapımı devam etmektedir. Bina inşaatı bu haliyle yaklaşık % 95 oranında tamamlanmıştır. Restoran binası mevcuttur.

DEĞERİ Borçluya ait taşınmaz üzerinde bulunan bina ile toplam değeri 1,200,000,00 TL dir,

SATIşž GÜNÜ Taşınmazın 1, satış 05,08.2011 günü saat 12.00 ile 12.10 arasında Denizli Adalet Sarayı 1. kat 101 nolu satış salonunda açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada, tahmin edilen kıymetin % 60 'nı ve rüçhanlı alacaklılar var ise mecmunu ve satış masraflarını geçmek şartıyla en çok artırana İhale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahüdü baki kalmak şartıyla 2. satışı 15.08.2011 günü saat 12.00 ile 12.10 arasında aynı yer ve saatlerde açık artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada ise rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve tahmin edilen kıymetin % 40 nı ve satış masraflarını geçmesi şartı ile en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir. 2. Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin % 20 si oranında pey akçesi veya bu kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere süre verilebilir. Aynından doğan vergi borçlarının tamamı ile tapu devir harcının 1 /2 si satış bedelinden ödenir, ihale damga resmi, tapu devir tutarının 1/2 si, tellaliye ile %18 KDV alıcıya aittir.

3)ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin(*)bu gayrimenkul üzerindeki haklarına özellikle farz ve giderlere dair olan iddialarını dayandığı belgeler ile 15 gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi taktirde hakan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaklardır.

4)Satış betleli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İİK.nun 133 Md.gereğince ihale feshedilecektir, ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yaflrmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faei ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5)şžartname,ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği taktirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6)Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin müdürlüğümüzün 2009/293 Tal. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. 06.06.2011

İİK.M.126
(*)ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

Denizli 4. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön