23 / 04 / 2024

Dev zam daha oraya uğramadı! Hemen koşarsanız vaktiniz var

Dev zam daha oraya uğramadı! Hemen koşarsanız vaktiniz var

Yumurta fiyatlarına önceki gün zam geldi. 44 TL'den satılan 30'lu yumurta çoğu markette 60 TL'den satılmaya başlandı. Ancak ŞOK market henüz yumurtada zam uygulamadı. Şu anda ŞOK markette 30'lu yumurta 47 TL'den satışa sunuluyor.



Türkiye'de art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Kış aylarında enerji faturaları vatandaşların cebini yakarken, yaz aylarında da gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşı çok zorluyor. Ülkemizde son olarak yumurta fiyatlarına zam geldi. Yumurta fiyatları bir anda yükseldi. 30'luk yumurta 60 TL'ye çıkarken, ŞOK markette henüz etiketlerin değiştirilmemesi dikkat çekti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön