25 / 04 / 2024

Devlet Su İşleri 3 bin 231 personel alacak! Başvurular başladı mı? İşte tüm ayrıntılar...

Devlet Su İşleri 3 bin 231 personel alacak! Başvurular başladı mı? İşte tüm ayrıntılar...

Devlet Su İşleri, bünyesinde daha önce açıklanan kadrolar için başvuru ilanınlarını araştıran adaylar sürecin başlatılmasını bekliyor! Peki, başvuru detayları neler ve alım yapılacak branşlar hangileri? İşte tüm detaylar...



DEVLET SU İŞLERİ PERSONEL ALIMI

isilanlarikariyercom'da yer alan habere göre Devlet Su İşleri için açıklanan kadrolardan 3 bin 231 boş kontenjan için başvurular bekleniyor. Adaylar sürecin başlatılmasını ve ilanın yayımlanmasına heyecanla bekliyor. Yaş koşulu nedeniyle bir günün bile önemli olduğunu ifade eden KPSS adaylarının taleplerinin görülmesini ve Mayıs ayı itibarıyla ilan sürecine girilmesi bekleniyor.

Devlet Su İşleri KPSS siz lise mezunu personel alacak! Başvurular başladı!DEVLET SU İŞLERİ 3 BİN 231 PERSONEL ALIMI BRANŞLARI NELER OLACAK?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yaptığı açıklamada; veteriner hekim, pilot, mühendis, orman muhafaza memuru, laborant, biyolog, sağlık teknikeri, güvenlik görevlisi kadroları için Tarım Bakanlığı bünyesinde Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri için personel alımlarının yapılacağı duyurulmuştu. Tarım Bakanlığı, 1 bin 833 mühendis ve orman muhafaza memuru alımları gerçekleştirildi şimdi ise gözler yeniden Devlet Su İşleri personel alımına çevrildi!

OGM DSİ 5 bin 64 personel alımı başvuru şartları! İşte kadro ve branş dağılımı ve kontenjanları…KPSS VE YAŞ ŞARTI ESNETİLECEK Mİ?

Adayların, bekleyişi sürerken Devlet Su İşleri personel alımlarında KPSS taban puan koşulunun kaldırılmasını istiyor. Ayrıca yaş sınırının kalkmasını bekleyen adaylar sürecin Mayıs ayı bitmeden başlatılmasını bekliyor. Bu doğrultuda Devlet Su İşleri yakın gelecekte ilanlarını yayımlayacak gibi gözüküyor.

Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin Korucu alacak! İşte tüm detaylar...

Lise mezunları dikkat! Bekçi alımı için son başvuru tarihi belli oldu. İşte yaş şartı

Kamuya KPSS şartsız aylık 11.500 TL maaşla personel alımı yapılacak!


Geri Dön