19 / 04 / 2024

DHL Global Forwarding Konya'da ilk şubesini açtı!

DHL Global Forwarding Konya'da ilk şubesini açtı!

Bölgedeki ilk satış faaliyetlerine dokuz yıl önce Ankara satış ekibiyle başlayan Dhl Global Forwarding Konya da ilk ofisini açtı...




Deutsche Post DHL bünyesindeki hava ve deniz taşımacılığı uzmanı, DHL Global Forwarding Konya’da ofis açtı. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan  DHL Orta, Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürü Semanur Karaduman, Konya, aynı anda birçok alanda faaliyet gösteren sektörleri içerisinde barındırıyor. Konya'daki gelişmiş sektörlerin başında otomotiv yan sanayi ve makine sanayi geliyor. Ziraat alet makineleri imalat sanayi, döküm sanayi, plastik boya ve kimya sanayi, inşaat malzemeleri sanayi, kağıt ve ambalaj sanayi, gıda ve buna benzer pek çok alanda gelişmiş ve sektörel anlamda çeşitlilik gösteren bir yapıya sahip. Üretim üssü görünümündeki Konya'da ihracatın zenginliği bizler için son derece değerli. Konya için rahatlıkla zengin bir sanayi merkezi  diyebiliriz.


 İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Kayseri, Gaziantep, Samsun ofislerimizin yanı sıra Konya'da varlığımızı göstermek son derece heyecan verici. Hizmet kalitesi ile müşteri odaklılık kavramlarını harmanlayarak Konya sanayisinin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. dedi.



DHL, lojistik sektöründe küresel pazar lideridir ve "dünyanın lojistik şirketi" dir. DHL uluslararası ekspres, hava ve deniz taşımacılığı, kara ve demiryolu taşımacılığı, kontrat lojistiği ve müşterilerine uluslararası posta hizmetlerinde uzmanlığı taahhüt eder. Bir global ağ şirketi olan DHL, 220'den fazla ülke ve bölgede oluşan ve dünya çapında yaklaşık 285,000 çalışanı ile müşterilerine üstün hizmet kalitesi ve tedarik zinciri ihtiyaçlarını karşılamak için yerel bilgi sunmaktadır. DHL, çevre koruma, afet yönetimi ve eğitimi desteklemektedir.


DHL Alman Post DHL parçasıdır. Grup 2012 yılında 55 milyar euro tutarında ciro gerçekleştirmiştir.




Geri Dön