29 / 03 / 2024

Diego Ribas İstanbul'daki yeni evi için yılda 300 bin dolar kira ödeyecek!

Diego Ribas İstanbul'daki yeni evi için yılda 300 bin dolar kira ödeyecek!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas uzun süreden sonra aradığı evi buldu. Geniş bir ev arayan Diego ve Bruna çifti, aldıkları yeni evi için yılda 300 bin dolar kira ödeyecek.



Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, uzun uğraşlar sonucunda aradığı gibi bir ev buldu. Günlerdir geniş bir ev ve arsa arayan Brezilyalı futbolcu eşi Bruna ve oğlu Dani ilke birlikte havuzlu ve oldukça geniş bir evde kalacak. Fenerbahçe talimatlar gereği gelen tabancı oyuncularına kulübe ait Kurtköy'deki villaları öneriyor. Ancak Diego ve eşi, şehir içinde yer tercih ederken 'kendi kiranı kendin öde' sistemini kabul etti. Diego, menajeri ve babası Djair Ribas ile Brezilya'dan gelecek misafirlerini bu evde ağırlayacak. Diego böylece boğaza nazır muhteşem villa için 300 bin dolarlık ev kirasını kendi ödeyecek. İstanbul'u seven ve Boğaz'a hayran kalan Bruna-Diego Ribas çiftinin Alex-Daianne çiftinin tahtına oturması bekleniyor. 


KUYT'A KOMŞU... 


Havuzdan en lüks mobilyalara dek konfor maksimum. Bu arada Kuyt da Acarkent'te havuzlu bir villada oturuyor. Hollandalı oyuncunun da evini değiştirip Diego ile komşu olacağı ve aynı konforda bir eve taşınacağı öğrenildi. Kuyt, istanbul için "istanbul Boğazı'na karşı muhteşem bir yaşam sürüyorum" açıklamasını yapmıştı. 


Akşam


Geri Dön