23 / 04 / 2024

Dikkat! Sahte dolar alarmı!

Dikkat! Sahte dolar alarmı!

Son dakika gelişmelerine göre sahte 10 milyon doların piyasaya sürülmek üzere olması gündeme bomba gibi düştü. Dolar almak isteyenlerin ve yatırımcıları şoka uğratan gelişmenin detayları...



Piyasalara sürülmesi planlanan sahte 10 milyon dolar gündeme bomba gibi düştü. 10 milyon dolar sahte para basan dolandırıcılar piyasaya sürmeye hazırladıkları dolarlar ile, mali şube tarafından kıskıvrak yakalandı..

İstanbul'da mali şube ekiplerinin İstanbul'da düzenlediği şafak operasyonunda yüzde 30 komisyonla sahte dolarları piyasaya süren çete takibe alındı.

Dikkat! Sahte dolar alarmı!

GERÇEĞE ÇOK YAKIN

Bugün İstanbul'da mali şube ekiplerinin dolandırıcılara karşı başlattığı operasyonda 16 kişi sahte dolar basmak suçundan göz altına alındı.  Eğer bu kişiler yakalanmamış olsaydı piyasalara 10 milyon dolar sahte para sürülecekti.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; dolandıcılar tarafından basılan dolarlar o kadar gerçeğe yakın ki döviz bürolarındaki para sayma makinalarından bile bir filteyle geçti.

Dolar/TL bugün ne kadar? 8 Nisan 2022 dolar kuru...

Dolar kuru 15 lira seviyesine doğru tırmanıyor! 7 Nisan 2022 son dakika dolar kuru!

Dolar kaç lira oldu 6 Nisan 2022? Bankalarda dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön