19 / 04 / 2024

Divan Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni anlayış getirecek!

Divan Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni anlayış getirecek!

Divan Gaziantep Genel Müdürü Ercüment Uluçer, "Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor...



Açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan Divan Gaziantep Oteli'nin önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri basınla paylaşıldı. Divan Gaziantep Genel Müdürü Ercüment Uluçer, "Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor. 12 katlı otelin 125 odası (6 süit, 119 standart oda) ve 48 rezidansı var" dedi. 


25 km mesafedeki Gaziantep Havaalanı'na kolay erişim imkânı sunan Divan Gaziantep'in İpek Yolu üzerinde yer aldığını vurgulayan Uluçer, "Şehir merkezine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine 4 km mesafede konumlanması da oteli cazip kılıyor. Divan Gaziantep, 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstün teknoloji ile donatılmış 1190 metrekarelik alana yayılan toplantı odasına sahip" diye konuştu. 


Divan Gaziantep'in, 50 ile 722 metrekare arasında değişen 6 farklı toplantı odasıyla ekonominin büyüyen şehri Gaziantep'in iş oteli ihtiyacını karşılayacağı iddiasında bulunan Uluçer, "Toplantı odalarında; barkovizyon, perde, DVD ve VCD Player, LCD TV, Flipchart, tam donanımlı ses ve ışık sistemleri bulunuyor. Yüksek hızda internet erişimi ve profesyonel teknik destek ekibi de sunulan hizmetler arasında yer alıyor" şeklinde konuştu. 


"Gaziantep özel bir şehir" Gerek konumu itibarı ile gerekse ekonomisiyle Gaziantep'in özel bir şehir olduğunu dile getiren Ercüment Uluçer, Divan'ın Gaziantep'te ilk defa farklı bir konseptle hizmet vereceğini de belirterek şunları söyledi: "Divan Grubu'nun Divan markasına ek olarak, Divan Residence ve Divan Suites olmak üzere 3 farklı markası bulunmakta. Gaziantep'in özelliği, ilk defa aynı yıl içerisinde Divan Gaziantep, Divan Residence Gaziantep ve Divan Suites Gaziantep markalarının bir arada faaliyete geçecek olması. Divan Residence şu anda faaliyette. Divan Suites ise en geç bu yılın haziran ayına kadar hizmete girecek." 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön