19 / 04 / 2024

Gaziantep'te gayrimenkul sektörü canlılığını koruyor!

Gaziantep'te gayrimenkul sektörü canlılığını koruyor!

Uğur Tosun, "Gaziantep te gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen canlılığını koruması, konut satışlarının artarak devam etmesi, ekonominin ve sektörün geleceği açısından umut verici bir durum" dedi



Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından RE/MAX Gökçem Broker/Owner'ı Uğur Tosun, Gaziantep teki konut satışlarını değerlendirdi. Uğur Tosun, Gaziantep'in Türkiye gayrimenkul sektöründe özel ve önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Gaziantep, gerek hızla artan nufusu, gerekse de ekonomik potansiyeli ile Ortadoğu'nun önemli merkezlerinden birisi. Hem bölge illeri hem de komşu ülkeler açısından bir çekim merkezi. 

Gaziantep teki gayrimenkul yatırımlarının karlılık oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olması, İstanbul ve  Ankara  gibi batı illerindeki yatırımların da Gaziantep'e yönelmesine yol açıyor. Bu durum kent ekonomisinin canlı kalmasını sağlıyor. Gaziantep'te gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen canlılığını koruması, konut satışlarının artarak devam etmesi, ekonominin ve sektörün geleceği açısından umut verici bir durum" diye konuştu. 


Dört kıtada 97 ülkede faaliyet gösteren ve dünyanın en buyuk gayrimenkul firması olan RE/MAX'in Gökçem ofisinin Broker/Owner'ı Uğur Tosun, gayrimenkulun her donemde karlı bir yatırım aracı olduğuna da dikkat çekerek, konuşmasını şöyle devam ettirdi: "Gayrimenkul diğer yatırım araçlarına gore riski en düşük olanıdır. Riskinin düşüklüğünün yanında çoğu zaman da karlılık oranı da en yüksektir. Güvenli bir yatırım aracı ve yüksek gelir elde etmek isteyen yatırımcılara gayrimenkul sektörünü tercih etmeyi öneriyoruz. "




Gaziantep Zafer



Geri Dön