19 / 04 / 2024

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.



Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği Cizre'de yeni yatırımlar yapacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  yatırımı Limçağ Turizm ve Otelcilik'e ait olan ve toplam inşaat maliyeti 18 milyon dolar olarak inşa edilen Divan Cizre Oteli bugün açıldı. 

 

Divan Cizre Oteli'nin açılış töreni,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Divan Grubu CEO'su Richard Appelbaum, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu, Cizre Kaymakamı Faik Arıkan, Cizre Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Çağlı'nın katılımları ile gerçekleşti. 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Divan Cizre Oteli'nin açılışında konuşma yaptı. Rifat Hisarcıklıoğlu ilçeye yeni bir okul daha kazandıracaklarını aktardı.

 

Divan Cizre Oteli'nin açılışında, Divan Grubu CEO'su Richard Appelbaum ve Divan Cizre yatırımcısı Limçağ Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Cizre Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Çağlı da konuşma yaptılar. 


Geri Dön