18 / 04 / 2024

Diyarbakır'da emlak sektörü canlandı!

Diyarbakır'da emlak sektörü canlandı!

Çağla Emlak ve Yatırım Danışmanlık İşletmecisi Çağla Kızılay, emlak sektörünün canlanmaya başlandığını belirterek, "Diyarbakır'daki konut satışlarında Ekim ayında yüzde 20 oranında artış olduğunu söyledi.



Çağla Emlak ve Yatırım Danışmanlık İşletmecisi Çağla Kızılay, yaşanan çatışmalı ortam ve Seçim nedeniyle büyük bir durgunluğun yaşandığı emlak sektörünün canlanmaya başlandığını belirterek, "Diyarbakır'daki konut satışlarında Ekim ayında yüzde 20 oranında artış olduğunu söyledi. 


7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan Hııkıımet belirsizliği, sonrasın da yaşanan çatışmalı süreç ile birlikte tamamen durma noktasına gelen emlak sektörü, çatışmalı sürecin de kısmen dıırnıasıyla birlikte hareketli günler yaşamaya başladı. Koııııt satışlarının çok, ancak alımın hiç olmadığı bir dönem yaşayan Emlak sektöründe yaşanan canlanma Emlakçılarm yüzünü güldürmeye başladı. 


Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesinde faaliyet yürüten Çağla Emlak ve Yatırım Danışmanlık İşletmecisi Çağla Kızılay, "Yaşanan olumsuzluklardan dolayı kötü günler yaşayan emlak sektöründe bu ay bir hareketlilik yaşandı. Konut satışlarında yüzde 20'lik bir artış söz konusu oldu. Bir çok aileyi ev sahibi yaptık. Seçimlerden sonra sektördeki hareketliliğin daha da artacağından şüphemiz yok" dedi. 


Yenigün


Geri Dön