20 / 04 / 2024

DKC Yapı, gayrimenkul yatırımına uzandı!

DKC Yapı, gayrimenkul yatırımına uzandı!

1993 yılında kurulan DKC Yapı, DKC Gayrimenkul Yatırımları AŞ ismi ile kurduğu şirketle gayrimenkul alanında yatırım yapmak üzere kolları sıvadı
 



1993 yılında kurulan DKC Yapı, DKC Gayrimenkul Yatırımları AŞ ismi ile kurduğu şirketle gayrimenkul alanında yatırım yapmak üzere kolları sıvadı.
Ömer Dökücü’nün yönetim kurulu başkanlığında kurulan şirkette Murat Tuksal başkan yardımcılı olarak yer alırken Karnik Tavacıoğlu da kurul üyesi olarak görev yapacak. Bostan Mahallesi Irmak Caddesi Kaşkaval Sokak No 21 Dolapdere Beyoğlu adresinde kurulan şirketin ana sözleşmesi 17 Eylül 2010 tarihinde imzalanarak İTO’ya kaydı gerçekleştirildi. Sermayesi 500 bin TL olan şirket kat karşılığı arsa almak, parsellemek, aracılık yapmamak kaydıyla satmak, takas etmek, kat karşılığı inşaat yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri gerçekleştirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön