29 / 03 / 2024

Dkf İnşaat Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!


Dkf İnşaat Elektrik Elektronik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dalman tarafından kuruldu.



Dkf İnşaat Elektrik Elektronik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dalman tarafından kuruldu.

Dkf İnşaat Elektrik Elektronik Limited Şirketi konsu:
A)Buzdolabı, çamaşır makinası, şofben, radyatör, gaz ve katı yakıt sobaları, çeşitli sistemli ısıtıcı ve soğutucular, radyo, teyp, pikap, televizyon, müzik seti, video, video bantları,vcd, dvd, fotoğraf filmleri, televizyon oyun bantları, teyp bantları ile ahşap ve Metalden Mamul mutfak ve alatleri ve diğer elektrikli elektronik, mekanik araç ve gereçlerin imalatı,montajı, ihracı, ithali, toptan ve perakende satışı,dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. B)Daktilo, hesap makinesi, teksir, fotokopi makineleri, telefon cihazları sistemleri ile her türlü kırtasiye malzemelerinin imalatı, montajı, ihracı, ithali, toptan ve perakende satışı,dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak, C)Bu tür makine ve cihazlarınyedek aksam ve parçalarının imalatı, montajı, ihracı, ithali, toptan, perakende ve dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak,..ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön