29 / 03 / 2024

DMY Grup'tan Kuşadası'nda kira garantili termal daireler!

DMY Grup'tan Kuşadası'nda kira garantili termal daireler!

İnşaat sektöründe kampanyalarıyla fark yaratan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar da yeni projesinde ev almak isteyenler için hem Termal hem deniz 1 yıl kira garantili bir kampanyaya imza attı...




İnşaat sektöründe kampanyalarıyla fark yaratan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar da yeni projesinde ev almak isteyenler için hem Termal hem deniz 1 yıl kira garantili bir kampanyaya imza attı.


DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya kira garantili Termal daire satışı ile emlak sektörüne yeni bir anlayış getirdi. Yalçınkaya’nın başlatmış olduğu bu lansman oldukça ilgi görüyor. 


1+1, 2+1 ve dükkanlar dan oluşan Ada Life Projesi yatırımcısına para kazandırırken bir yandan da termal ve normal daireyi bir arada sunuyor.


Konumu itibariyle İzmir, Didim ve Bodrum üçgeninin ortasında yer almasından dolayı yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağı olmasına sebep oluyor. %80 prim garantisiyle satılan termal daireler yatırımcılarına alır almaz kazanç sağlamasıyla şimdiden herkesin yatırımdaki bir numaralı hedefi haline geldi.


Geri Dön