26 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri Göktürk'te 198 bin TL'ye!

Doğa Teras Evleri Göktürk'te 198 bin TL'ye!

Göktürkte Mayıs 2010 da temelleri atılan Doğa Gayrimenkul ve Ena Gayrimenkul ortak girişimi Doğa Teras Mart 2012de teslim edilecek. Projede uygulamalarda çevre bilinci ön plana çıkıyor...



Enerji tüketiminde güneş enerjisinden yararlanılarak hem elektrik tasarrufu sağlanıyor hem de karbon kirliliği önleniyor

Mart 2010da Göktürkte temelleri atılan Doğa Teras Evleri, çevreye dost çözümleri ile Göktürkte yaşamak isteyenler için önemli bir alternatif oluşturuyor. 2 blokta toplam 63 daireden oluşan projede 1+1 den 4+1 e kadar farklı daire seçenekleri ve sosyal tesis alanları bulunuyor.



Projede tüm ortak alanların elektrik tüketiminde güneş enerjisinden yararlanılacak. Doğa ve Ena Gayrimenkul çevre bilinci ile Doğa Teras projesinde yüksek maliyet gerektirmesine rağmen güneş enerjisine yatırım yapıyor. Güneş enerjisi projede otopark, havuz, fitness, sauna, asansör gibi ortak alanlarda kullanılacak. Güneş enerjisi, doğal  ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılarak binaların gereksiz ve aşırı enerji tüketimini önlüyor. Bu sayede enerji tasarrufu sağlanırken karbon kirliliği önleniyor.
Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu başkanı Ari Duek güneş enerjisi yatırımı için Karbon kirliliğinde ve küresel ısınmada sorumluluklarımızın farkındayız. Çözümün bir parçası olmak için küçük de olsa somut adımlar atarak hem tasarruf ediyoruz hem de yaşam kalitemizi arttırıyoruz. diyor.

Projede 22 adet 1-1, 32 adet 2-1, 7 adet 3-1 ve 1 adet 4-1 daire bulunuyor. Büyüklükleri 53 m2 ile 203 m2 arasında değişen, orman manzarasına sahip daireler şimdiden yüksek talep görüyor. Her daireye ortalama 3 m2 depo alanı ve bir araçlık otopark yeri tahsis ediliyor. Projenin çevresi ve garaj girişinde güvenlik kameraları ve 24 saat güvenlik yer alıyor.

Doğa Teras Evleri A blokta sauna, pilates ve yoga salonu, bahçesinde ise çocuk oyun parkı bulunuyor.  Ev sakinleri burada form tutarken çocukları bahçede güvenle ve keyifli vakit geçirebiliyor. B blok çatısında kafe-bar ve infinity açık havuz bulunuyor. Projede özellikle ev sakinlerini rahatsız etmemek ve tüm gün muhteşem doğa manzarasına karşı güneşten faydalanabilmek için kafe-bar ve havuz çatı kısmında tasarlandı.

Doğa Teras Evleri kompakt yapısının yanı sıra ödeme seçenekleri ile de ön plana çıkıyor. Metrekare ve konumuna göre farklılık gösteren dairelerin fiyatları 198.000 TL 700.000 TL  arasında değişiyor. Yapı Kredi bankasından 120 aya kadar konut kredisi kullanma imkanı bulunuyor

www.enagayrimenkul.com

0212 322 26 26


Geri Dön