18 / 04 / 2024

Doğa Teras Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Doğa Teras Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Doğa Teras Evleri,  2 blokta toplam 62 daireden oluşuyor. 1-1" den 4-1" e kadar farklı daire seçenekleri ve sosyal tesis alanları ile Doğa Teras Evleri'nde daire fiyatları 165 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor



Doğa Gayrimenkul ve Ena Gayrimenkul ortak girişimi olan Doğa Teras Evleri, Göktürk"te yaşamak isteyenler için önemli bir alternatif oluşturuyor. 2 blokta toplam 62 daireden oluşan projede 1-1" den 4-1" e kadar farklı daire seçenekleri ve sosyal tesis alanları bulunuyor. Daire fiyatları 165 bin TL ile 510 bin TL arasında değişiyor. Mayıs 2010"da temelleri atılan proje Mart 2012"de teslim edilecek.

Göktürk"de İde İş Merkezi, Selenium Country, Doğa Country, Meşe Park, Doğa 77 gibi gerçekleştirdiği farklı projelerle adından söz ettiren Doğa Gayrimenkul, Mayıs 2010 ˜da Ena Gayrimenkul ile Göktürk"de ortak bir projeye başladı. Doğa Teras Evleri adı verilen proje, 2 blokta toplam 62 daire ve sosyal tesis alanlarından oluşuyor. Farklı ihtiyaçlara cevap veren projede stüdyo dairelerin yanı sıra dubleks daireler de bulunuyor.

Projede 22 adet 1-1, 32 adet 2-1, 7 adet 3-1 ve 1 adet 4-1 daire bulunuyor. Büyüklükleri 78,2 m2 ile 143,4 m2 arasında değişen, orman manzarasına sahip daireler şimdiden yüksek talep görüyor. Her daireye ortalama 3 m2 depo alanı ve bir araçlık otopark yeri tahsis ediliyor. Projenin çevresi ve garaj girişinde güvenlik kameraları ve 24 saat güvenlik yer alıyor.

Doğa Teras Evleri A blokta sauna, pilates ve yoga salonu, bahçesinde ise çocuk oyun parkı bulunuyor.   Ev sakinleri burada form tutarken çocukları bahçede güvenle ve keyifli vakit geçirebiliyor. B blok çatısında kafe-bar ve infinity açık havuz bulunuyor. Projede özellikle ev sakinlerini rahatsız etmemek ve tüm gün muhteşem doğa manzarasına karşı güneşten faydalanabilmek için kafe-bar ve havuz çatı kısmında tasarlandı¦ Doğa Gayrimenkul"un sahibi Ari Duek proje ile ilgili olarak œ Bizim çıkış noktamız her zaman insanlara ev satmak değil onları ev sahibi yapmak oldu. Onların her daim huzur duyacakları, ileride de iyi ki almışım dedirtecek evler yapmak, komşuculuk ilişkilerini arttırmak istiyoruz. O nedenle evlere olduğu kadar sosyal alanlara da önem veriyoruz. çünkü bu alanlar ev sahiplerinin birbiri ile kaynaşabileceği noktalar diyor.

Doğa Teras Evleri kompakt yapısının yanı sıra ödeme seçenekleri ile de ön plana çıkıyor. Metrekare ve konumuna göre farklılık gösteren dairelerin fiyatları 165.000TL-510.000TL arasında değişiyor. Yapı Kredi"den banka kredisi veya 24 ay, 36 ay,   48 aya kadar taksit imkanı bulunuyor. Ayrıca 40 ay vadeli 0 faizli kendi ödeme planımız da bulunmaktadır.

DOĞA GAYRİMENKUL: 2001 yılında inşaat sektörüne giren Doğa Gayrimenkul kısa zamanda farklı butik projelere imza atan genç ve dinamik bir firmadır. Finans, pazarlama ve insaat sektörlerinde farklı tecrübelere sahip üç genç iş adamının bir araya gelerek kurduğu firma bugüne kadar İde İş Merkezi, Doğa Country, Selenium Country, Meşe Park, Emirgan Evleri, Doğa 77 ve Doğa Hanımeli- Bodrum Projelerini bitirmiştir. şžuan Doga Feriköy ve Doğa Teras Evleri projeleri üzerinde çalışmaktadır.

ENA GAYRIMENKUL: 2008 yılında FİYAPI"dan ayrılan Edi Edgar Duek, inşaat ve gayrimenkul sektöründeki çalışmalarını farklı bir çatı altında sürdürmek hedefiyle 2009 yılının Haziran ayında Duek Ailesi ve Nuri Petek ile bir araya gelerek ENA Gayrimenkul"ü kurmuştur. Kurucularının ülkemiz iş dünyasındaki deneyimleri ışığında hayata geçirilen ve Doğa Gayrimenkul"ün inşaat sektöründeki tecrübesini yansıtan ENA Gayrimenkul, çağdaş insanın sahip olmayı arzu ettiği evleri, yaşanabilir bir çevrede, modern tekniklerle ve kaliteden ödün vermeden inşa etmeyi hedefler.


Geri Dön