27 / 04 / 2024

Doğal Yaşam Köyü'nde 20 bin TL peşinatla! Yüzde 0.95 faizle!

Doğal Yaşam Köyü'nde 20 bin TL peşinatla! Yüzde 0.95 faizle!

Saros İnşaat, Yapı Kredi ve Finansbank'ın proje destek kredisi ile, özlenen doğal yaşamı sizlere sunuyor



Doğal Yaşam Köyü'nde fiyatları 225 bin TL olarak belirlenen dubleks villalara 20 bin TL peşinatla sahip olmak mümkün. 60 ayda yüzde 0.89, 120 ay vadede ise yüzde 0.95 faiz uygulanıyor. Temmuz ve Kasım aylarında 20 bin TL'lik iki ara ödeme yapılıyor.

14 farklı tür hayvanın  özgürce gezebildiği Doğal Yaşam Köyü' nde hayvanların barınabilmesi için 1 adet hayvan çiftliği var, burada büyükbaş hayvanlar ve yumurta follukları yer alıyor. Bir tanesi alabalık göleti olmak üzere 10 adet gölet, dereler ve şelaleler, meyve ağaçları arasında 1 turu 500 metrede tamamlanabilen yumuşak zemin yürüyüş yolu, ayrıca toprakla uğraşıp hoşça vakit geçirmek için her villaya ait hobi bahçeleri bulunuyor.

Yaz kış yüzebilmeniz için açık-kapalı  yüzme havuzu, 15 kişi kapasiteli sauna, buhar odası, fitness salonu, kurnalı göbek taşlı Türk hamamı, güneşlenme terası, kafeterya ve gözleme evi sosyal donatı alanları olan Doğal Yaşam Köyü' nde teknolojinin getirmiş olduğu her türlü yenilik ve kolaylığı bulmak mümkün. Elektrik kesintisinde 3 saniyede aktif hale gelebilen jeneratör, gece görüşlü kameralarla oluşturulmuş güvenlik sistemi, otomatik sulama sistemi, komşularla konuşmak için dahili telefon hattı, internet, uydu sistemleri de mevcut.

Siz de özlenen doğa hayatını  yakalamak bununla birlikte alışkanlıklarınızdan da vazgeçmemek istiyorsanız Doğal Yaşam Köyü sizin için Kumburgaz'da. 20 bin metrekare arsa üzerinde 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Doğal Yaşam Köyü'nün inşaatı 2009 yılının Temmuz ayında başladı. Villalar 31 Aralık 2010 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.

0212 884 17 23

www.dogalyasamkoyu.com

[email protected]


Geri Dön