25 / 04 / 2024

Doğan Dağ kimdir?

Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğan Dağ..



Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?


Doğan Dağ, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1963 Bolu Kıbrıscık doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ön lisans mezunuyum. Maliye Bakanlığı’nın değişik birimlerinde çalıştıktan sonra Polatlı Vergi Dairesi’nden emekli oldum.


Tüm kamu çalışanlarının meslek bazında örgütlenmeye başladığı 1992 yılında, maliye çalışanlarının örgütlü yapısı olan Tüm Maliye Sen’de sendikal çalışmalara etkin olarak katılmaya başladım. İş kolu örgütlenmesi esasına dayalı sendikal faaliyetle birlikte, Mart 2013 tarihinde emekli olana dek KESK’e bağlı Büro Emekçileri Sendikası’nda etkin görevler aldım. Birçok STK’ da etkin faaliyetler sürdürdüm. Halen de emekten ve emekçiden yana mücadelemi sürdürmekteyim.


2014 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kıbrıscık Belediye Başkan adayı oldum ve seçimleri kazanarak Belediye Başkanlığı görevine 04.04.2014 tarihinde başladım.


Evli ve  2 çocukluyum."



TOKİ Bolu Kıbrıscık teslimleri başladı!





Geri Dön