19 / 04 / 2024

Doğtaş, mobilyayı yeniden yorumladı!

Doğtaş, mobilyayı yeniden yorumladı!

Türkiye mobilya sektöründe ödüllü tasarımları, dinamik ve vizyoner yaklaşımıyla saygın bir marka olan DOĞTAşž, moda, stil ve mimarinin üç önemli ismiyle birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan mobilyayı yeniden yorumladı...



Türkiye mobilya sektöründe ödüllü tasarımları, dinamik ve vizyoner yaklaşımıyla saygın bir marka olan DOĞTAşž, moda, stil ve mimarinin üç önemli ismiyle birlikte yaşam alanlarının temel unsuru olan mobilyayı yeniden yorumladı.

DOĞTAşž, uzun süre önce başlattığı yenilenme çalışmaları çerçevesinde, işlevsellikten uzaklaşmadan, daha çok yaratıcılık, daha çok estetik, daha çok konfor ve daha çok yaşam kalitesinin izinde arayışlarını sürdürüyor. DOĞTAşž, dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, popüler stilist Ece Sükan ve ünlü İtalyan mimar Federico Delrosso 'nun yaratıcı çalışmalarıyla 2011 'de mobilya sektörüne imzasını atıyor.

Tasarımcılar Atıl Kutoğlu, Ece Sükan, Federico Delrosso, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyeleri 'nin yer alacağı; siyaset, moda, cemiyet ve iş dünyasının davetli olduğu lansman gecemizde sizi de aramızda görmekten büyük onur duyacağız.

                     

                   

 


Geri Dön