19 / 04 / 2024

Doğtaş, sektörün En Beğenilen Şirketi seçildi!

Doğtaş, sektörün En Beğenilen Şirketi seçildi!

Türk mobilya sektörünün öncü firmalarından Doğtaş, Capital dergisinin her yıl yaptığı araştırmada sektörünün En Beğenilen Şirketi oldu. Aynı kategoride 2010 yılında üçüncü sırada yer alan Doğtaş, 2011 yılında iki sıra atlayarak mobilya sektörünün lideri o



 

Capital dergisi tarafından bu yıl 11incisi düzenlenen En Beğenilen Şirket araştırmasında Doğtaş, sektördeki gücünü ve başarısını bu araştırma sonucuyla da pekiştirmiş oldu.

Doğtaş Genel Müdürü İsmail Doğan; Doğtaş Ailesi olarak iş dünyasının en itibarlı yayınlarından biri olan Capital dergisinin araştırmasında sektörümüzün En Beğenilen Şirketi seçilmekten dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Her geçen yıl büyüyen, güçlenen, yenilikleri ile dikkat çeken Doğtaş olarak bu sonuç, çalışmalarımız ve başarımızın da bir göstergesidir. Bu motivasyon ve enerjiyle Türk mobilya sektörünü daha da yukarılara çekecek çalışmalarımıza ve aynı kalitede ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz dedi.

İş dünyasının takip ettiği saygın iş ve ekonomi dergisi Capitalin anketini yaklaşık 1600 yönetici yanıtladı. Ataştırma çerçevesinde, şirket itibarına etki eden ürün ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, güvenilirlik, yönetim kalitesi ve şeffaflık, yenilikçilik ve finansal sağlamlık, çalışan memnuniyeti gibi kriterler ele alınarak Türkiyenin ve sektörünün  en beğenilen şirketleri seçildi.

 


Geri Dön