26 / 04 / 2024

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...



Bünyesinde Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduran Doğanlar Yatırım Holding, yeni dönemde hem Türkiye genelinde hem de yurtdışında mağaza atağına geçmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde bir araya geldiğimiz Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, yeni dönem planlarını Ekonomist Dergisi'ne açıkladı. 

Davut Doğan, 2019 yılını 610 milyon TL ciro ile kapattıklarını, Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, 2020 yılında ise yaklaşık yüzde 40 büyüme ile 850 milyon TL ciro hedeflediklerini söylüyor. Doğan, “Son iki yılda tamamen durmuş olan bayilik talepleri yeniden canlanmaya başladı. 2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız” diyor.

Davut Doğan, son dönemde gerek yakın coğrafyadaki çatışmaların gerekse koronavirüs salgınının mağazalarını etkilediğini ifade ediyor. Çatışmalar nedeniyle Suriye'de beş mağazalarının kapandığını, Çin’de geçen yıl açtıkları bir mağazadan da virüs sonrası haber alamadıklarını söylüyor. Doğan, “Ama bu yıl ilk kez ABD'de iki noktada, New Jersey ve Houston’da mağaza açtık. ABD pazarından umutluyuz” diye konuşuyor.


Geri Dön