26 / 04 / 2024

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yarın sona eriyor!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yarın sona eriyor!

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen ve 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açtı. Fuar yarın da devam edecek...



Fuara, İstanbul Valisi Vasip Şahin,  İzmir  Valisi Mustafa Toprak, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, TÜROFED Genel Sekreteri Savaş Çolakoğlu, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler ve ETİK Yönetim Kurulu Üyesi Sadun Alp de katıldı. TÜROFED ve ETİK, bu önemli fuarda İzmir tanıtımı için çalışmalarını hızlandırarak, İstanbul ve İzmir Valisiyle birlikte İzmir turizminin yaşadığı değer kaybını masaya yatırdı. Öte yandan TÜROFED Başkanı Osman Ayık, 2015 EMITT Fuarı'nın büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, İzmir'in turizm için yeni yatırımcı ve işletmeci profiline ihtiyacı olduğunun altını çizdi. 


TÜROFED VE ETİK KOLLARI SIVADI

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) iş ortağı olarak katıldığı EMITT Fuarı'nda İzmir, TÜROFED ve ETİK'in desteğini alarak tanıtımı için kolları sıvadı. Öte yandan ETİK, turizmin paydaşlarıyla beraber İzmir'in tanıtımını uluslararası arenada tanıtmak amacıyla İstanbul Valisi Vasip Şahin, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir Kalkınma Ajansı'nın da (İZKA) desteğini alarak çalışmalarına hız kesmeden başladı. 


Başta İstanbul Valisi Vasip Şahin olmak üzere ETİK Başkanı Mehmet İşler ve ETİK Yönetim Kurulu Üyesi Sadun Alp, EMITT Fuarı'nın uluslararası bir fuar haline gelmesi ve bu anlamda yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlamasından ötürü büyük katkı sağlayan TÜROFED için TÜROFED Başkanı Osman Ayık'a teşekkürlerini sundular. 

Aliağa Ekspres Gazetesi


Geri Dön