27 / 04 / 2024

Dolar 10 TL olacak iddiasına İslam Memiş'ten tokat gibi cevap! 5 ay sonra dolar net bu kadar olacak

Dolar 10 TL olacak iddiasına İslam Memiş'ten tokat gibi cevap! 5 ay sonra dolar net bu kadar olacak

Dolar kurunda 10 TL seviyelerinin görüleceğine yönelik ortaya atılan iddialara İslam Memiş'ten tokat gibi cevap geldi. ''Rakamlara değil cebimize bakalım'' diyerek uyaran Memiş, doların 5 ay sonra ne kadar olacağını net bir şekilde açıkladı.



DOLAR 5 AY SONRA NET BU KADAR OLACAK

Yurt içi para ve altın piyasaları haftaya oldukça hareketli başladı. Geçtiğimiz ay 100 baz puan faiz indirimine giden Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bu hafta benzer yönde karar alması öngörülüyor.

Sosyal medyada doların  10 TL olacağına yönelik iddialar dönerken İslam Memiş'ten uyarı geldi. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş’ten dolar yatırımcısına uyarı geldi: “Dolar düzeltme yapacak. Yıl sonunda 20-21 aralığından 17-18 aralığına düşebilir. Şubat ve Mart'ta musluklar açılacak” dedi.

Dolar 10 TL olacak iddiasına İslam Memiş ten tokat gibi cevap! 5 ay sonra dolar net bu kadar olacak

DOLAR 10 LİRA OLACAK İDDİASI...

Dolar yılsonuna kadar 20-21 lirayı bulabilir. Fakat ne kazandırır? Karşısında Euro ve Sterlinin daha fazla değer kaybettiğini göz önünde bulundurmak lazım.Orta ve kısa vadede ataklarını devam ettirebilir ancak uzun vadede borsa, altın ve gümüşün getirisi daha fazla olabilir.”

Sosyal medyada dolarla ilgili 9 TL'ye hatta 6 TL'ye düşeceğine dair manipülasyonlara karşı vatandaşları uyaran Memiş, “Bu iddialar piyasa koşulları ile ters. 

Dolar kuru düzeltme yapabilir, 20-21 TL aralığından 17-18 TL aralığına düşebilir. 10 TL olmaz, bunun için başka hikayeler lazım” ifadelerini kullandı.


Geri Dön