19 / 03 / 2024

''Dolar 30 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Az kaldı! Bekleyin görün bakalım...

''Dolar 30 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Az kaldı! Bekleyin görün bakalım...

Geçen hafta 18 lira seviyesini aşan dolar/TL kuru yeni haftaya 17,93 TL seviyesinden başladı. Dolar açıklamaları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı ve '' bekleyin görün bakalım, olacak mı olmayacak mı?'' dedi. İşte ayrıntılar...



Dolar kuru  haftaya 17,93 TL seviyesi ile başladı. Geçtiğimiz haftalarda enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselişe geçen dolar kuru yukarı yönlü hareketine devam ediyor.
Geçen hafta piyasalar ABD enflasyon rakamlarına odaklanmıştı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dolardaki yükseliş hız kesmeden devam etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön