18 / 04 / 2024

Dolar adım adım 25 TL'ye gidiyor! Ekonomist Selçuk Geçer yeni tarihi açıkladı!

Dolar adım adım 25 TL'ye gidiyor! Ekonomist Selçuk Geçer yeni tarihi açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar yatırımı yapacakları uyardı. Dolar kurunun yeniden yükselerek 25 TL olacağını söyledi. Ayrıntılar haberimizde....



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların yönü hakkında yeni bir açıklama yaptı. Geçer, dolar kurunun yeniden yükseleceğini ve 25 TL olacağını söyledi. 

Dolar kuru için çarpıcı açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer'den yeni açıklama geldi. Geçer doların önce 17,50 TL bandını geçerek 18 TL'ye ulacağını ardından 25 TL seviyelerinde işlem göreceğini açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön