25 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 26 Haziran dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 26 Haziran dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün yani 26 Haziran Pazar günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 26 Haziran Pazar günü dolar ne kadar? araştırılan sorular arasında yer alıyor. İşte 26 Haziran dolar kuru!



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 26 HAZİRAN PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 26 Haziran Pazar günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar 16,48’in altına inerek yaklaşık olarak iki haftanın en düşük seviyelerinde gezmektedir. 26 Haziran Pazar gününe 17,33 ile başlayan dolar, BDDK’nın yeni adımlarını açıklamasından sonra 16,47 seviyelerini gördü. Piyasaların kapanışına doğru yüzde 3,5 azalışla 16,74’ten işlem gördü.   

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro da haftanın yedinci gününde araştırılıyor. Euro 26 Haziran Pazar gününü de merakla sorgulanıyor.  Euro yüzde 3,3 düşüle 17,6660'tan işlem gördü. 

Dolar kurunda açıklanan FED faiz kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dolar, FED sonrası yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Piyasaların yüzde 0,75 fiyatlanması dolar kurunda çok büyük bir değişiklik göstermedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön