25 / 04 / 2024

Dolar kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta cuma gününden bu yana yükseliş trendine giren dolar/TL, bugüne 8 liranın hemen üzerinde başladı. Euro/TL 9.53 seviyelerinde.



Dolar/TL 8 liranın üzerinde!Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın faiz kararıyla 7.50'lere kadar gerileyen dolar/TL, bugüne de yükselişle başladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dün piyasaların kapanışıyla birlikte 8 liranın üzerine doğru hareketlenen dolar, bu sabah 7.99-8.00 lira seviyelerinden el değiştiriyor. Euro/TL için 9.53 seviyelerinden el değiştiriyor.

Aşı çalışmalarına ilişkin haberler petrol fiyatlarının da hızlı yükselmesine neden oldu. Brent petrolün varil fiyatı, dün yüzde 4.3 değer kazanmasının ardından bugün de yüzde 0.5 artışla 48.6 dolara çıkarak marttan bu yana en yüksek seviyesini gördü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön