20 / 04 / 2024

Dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! 

Dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! 

Dolar ile ilgili şok eden bir açıklama yapıldı. Analistlerin iddialarına göre dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! İşte diğer detaylar…



Altın ve dolar piyasalarında dengelerin şaşması ile analistler, dolar ile flaş bir açıklama yaptı.

Analistler doların son zamanlarda yaşadığı düşüşten kurtulacağını bildirdi. Analistler, son uyarıları olduğuna vurgu yaparak doların sadece bir ay sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

2023 yılında para nereye akacak? 2,3 trilyon doları yöneten kurumsal yatırımcılar resmen açıkladı! 

Tartışmalı şekilde en önemli yatırım araçlarından biri olarak bilinen dolar kafa karışıklığına neden olmayı sürdürüyor. Uzun süredir 18 lira bandında hareketlenen ve akıbeti oldukça dikkat çekeci olan dolar için ekonomist ve analistlerden açıklamalar yağıyor.

Serbest piyasada 18,6120 liradan alınan dolar 18,6140 liradan satılıyor. 19,3060 liradan alınan euronun satış fiyatı ise 19,3080 lira olarak belirlendi. Dün, doların satış fiyatı 18,6190 lira, euronun satış fiyatı ise 19,2420 lira olmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön