25 / 04 / 2024

Dolar sene sonunda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, 2023'te pişman olmayın!

Dolar sene sonunda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, 2023'te pişman olmayın!

T.C. Merkez Bankası dolar tahminini açıkladı! Dolar 2022'nin sonunda bu kadar olacak! İslam Memiş ve Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Hemen bakın, 2023'te pişman olmayın! İşte ayrıntılar..



T.C. Merkez Bankası dolar tahminini açıkladı! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Aralık ayında gerçekleştirdiği “Piyasa Katılımcı Anketi” sonuçlarını açıkladı.

Dolar sene sonunda bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, 2023 te pişman olmayın!

Ankete reel ve finansal sektör temsilcilerinin yanı sıra uzmanlardan oluşan 44 kişi de katıldı. Anket sonuçları, tüketicilerin mevcut enflasyon beklentilerinin yıl sonunda yüzde 66,80 olduğunu gösteriyor. Son ankette bu oran yüzde 68,06 idi. Peki, yıl sonunda dolar ne kadar olacak? İslam Memiş'e göre dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Selçuk Geçer'e göre dolar yıl sonunda ne kadar olacak? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön