24 / 04 / 2024

Dolarda son dakika! Sadece 10 gün kaldı! 1 dolar bile artık kıymetli

Dolarda son dakika! Sadece 10 gün kaldı! 1 dolar bile artık kıymetli

Doların olan yatırımcılar ya da enflasyon rakamları sebebi ile doları yakından takip eden vatandaşlar dolar haberlerinde buluşuyor. İşte son dakika dolar kuru fiyatları…



Dolar endeksinin geçtiğimiz hafta içinde 100 dolar seviyesini geçmesi ile birlikte dolar hızla yükselmeye başladı. Para birimleri karşısında değer kazanmış olan dolar kuru, yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ve elinde doları bulunan kişiler doların ne olacağını, doların ne zaman kadar artacağını araştırıyor. Konu ile ilgili olarak uzmanlar tarafından 10 gün sonrası işaret edildi. Dolarda 10 gün sonra kritik gelişmeler gelişecek.

DOLARDA SON DURUM

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri oluşmaya ise devam ediyor. Geçen hafta açıklanmış olan ABD tarım dışı istihdam verilerinden itibarı ile dolar hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Bu hafta içinde gelişmiş olan tüm para birimleri karşısında değer kazandı. Önce euro ile yükselen dolar ardından sterlin, Japon Yeni diye devam etti.

Dolar endeksi bu hafta içinde 100 dolar seyirlerini geçti. 20 sene aradan sonra dolar endeksi 100 doları geçmiş oldu. Dolar endeksinin yükselmesi ile doları önüne geçilmesi ise neredeyse imkanız oldu. Güçlenmiş olan dolar tüm para birimleri karşısında da değer kazandı. Euro dolar paritesi hafta içinde 0, 98 seyrine kadar geriledi. Bu gerileme ile birlikte euro dolar karşısında 20 sene aradan sonra ilk kez bu seviyelere kadar düşmüş oldu.

Önceki gün açıklanmış olan Avrupa Merkez Bankası kararının ardından dolar yatay seyrine devam edip euro ise sıçrama yaptı. Banka ise bu zamana kadar ilk kez 75 baz puan artışına gitti ve hemen ardından Euro artışa geçti.

Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar ne kadar? Dolar hafta son günü kaç TL? İşte son dakika dolar kuru 11 Eylül 2022...

Dolarda son dakika! Sadece 10 gün kaldı! 1 dolar bile artık kıymetli


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön