25 / 04 / 2024

Doları olanlar dikkat! Ünlü banka flaş tarihi verip doların ne kadar olacağını söyledi! Acil bakmak lazım

Doları olanlar dikkat! Ünlü banka flaş tarihi verip doların ne kadar olacağını söyledi! Acil bakmak lazım

Dünyaca ünlü banka HCBS yıl sonu dolar tahminini güncelledi. Ünlü bankanın yıl sonu ve 2023 yılı için yaptığı dolar tahmini şimdiden çok konuşulmaya başlandı. İşte HSBC'nin yıl sonu dolar tahmini ve dolarla ilgili verdiği tarih...



Amerika'da enflasyon verilerinin açıklanması ve faiz oranlarının duyurulmasının ardından güçlenen dolar, Türkiye'de bir türlü 18 TL seviyesini aşmadı. Bu durum yerli yatırımcıyı ve vatandaşları sevindirirken, dolara yatırım yapanları da endişeye sevk etti. Dolardaki durum nedeniyle ünlü banka ve analistlerin dolarla ilgili tahminleri de her zamankinden daha fazla önem kazanmış oldu. Dünyaca ünlü banka HSBC de dolarla ilgili dikkat çeken bir tarih vererek tahminde bulundu. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön