16 / 04 / 2024

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Dolarda yaşanan hareketlilik, FED'in faiz kararının yaklaşması derken ortalık karıştı. Vatandaşlar bir sonraki hamlesini planlarken, analistler dolar 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke bilseydim demeyin!



Dolarda yaşanan hareketlilik, FED'in faiz kararının yaklaşması derken ortalık karıştı. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Piyasalara hakim olan endişe vatandaşı şüpheye sürüklerken analistler dolar 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte ayrıntılar...


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön