26 / 04 / 2024

Doların kahini Selçuk Geçer, bu kez konut fiyatları için yazdı!

Doların kahini Selçuk Geçer, bu kez konut fiyatları için yazdı!

Ev sahibi olmak isteyenlere uyarı! Selçuk Geçer, ev fiyatlarının düşeceğini iddia etti. Selçuk Geçer'in açıklamaları haberin devamında...



Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer Ev Fiyatlarını Konuştu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, 2023 ev fiyatlarına dair açıklamalar yaptı. Hükümetin aldığı yeni kararlara rağmen konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Ev almak isteyenler, belediyelerin başlattığı 250 binlik TOKİ sosyal konut projesine başvuru yaptılar ve çekilişe katıldılar. Ev fiyatları da bu durumda bir miktar gerilemiş olsa da açıklanmış olan yeni kredi kampanyasında artış yaşanmasına neden oldu.  Hükümet tarafından açıklanan orta gelir grubu için açıklanan 0.69 konut kredi kampanyası fa büyük yankı uyandırdı. Bu fırsatı da ev sahipleri kullanıp hareket etmek için yöneldiler. Ucuz kredi imkanından faydalanmak için alıma yönelirken bu da ev sahiplerinin yeni zamlar yapmasına neden oldu. Kampanya açıklanır açıklanmaz ev fiyatlarında yaşanan yükselişler ilanlara yansımaya başladı bile. 

Doların kahini Selçuk Geçer, bu kez konut fiyatları için yazdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön