25 / 04 / 2024

Doların sadece 5 gün sonra geleceği seviye açıklandı! Hemen bakıp dövizciye koşun

Doların sadece 5 gün sonra geleceği seviye açıklandı! Hemen bakıp dövizciye koşun

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak. Merkez Bankası'nın faizi sabit tutma kararının ardından doların 18 TL üzerine çıkması bekleniyor. 5 gün sonra ise doların geleceği seviye açıklandı. İşte o seviye.



DOLARIN 18 TL ÜZERİNE ÇIKMASI BEKLENİYOR

Merkez Bankası tarafından yeni bir sabit tutma kararı gelmesinin ardından doların uzun bir süreden bu yana çıkamadığı 18 TL üzeri seviyeye de çıkması bekleniyor. Ancak dolarda asıl kırılma 5 gün sonra yaşanacak. Eğer dolar 18 TL'nin üzerini hızlı bir şekilde atlarsa 20 TL bantlarına çıkması sürpriz olmayacak. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön