18 / 04 / 2024

Dolar/TL haftanın son gününde ne kadar?

Dolar/TL haftanın son gününde ne kadar?

Dolar/TL, haftanın son işlem gününe yatay bir seyirle başlamasının ardından 7,0200 seviyesinde işlem görüyor.



Dolar/TL, dün düşüş eğilimini sürdürürken 7,00 sınırına kadar gerilemesi sonrası günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,5 azalışla 7,0255'ten tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan  habere göre; dolar/TL, haftanın son işlem gününe yatay seyirle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla bir önceki kapanışın hemen altında 7,0200 seviyesinden işlem görüyor.

 Dolar/TL haftanın son gününde ne kadar?

Avro/TL, aynı dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,3 azalışla 8,5160'tan, sterlin/TL de yüzde 0,2 değer kaybıyla 9,6910'dan satılıyor.

Üst üste 5 işlem günü yükselen avro/dolar paritesi, şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 azalışla 1,2126 seviyesinde dengelendi. Dolar endeksi ise 90,5 seviyesinde sakin bir seyir izliyor. Bugün açıklanan verilere göre, yurt içinde sanayi üretim endeksi, Aralık 2020'de aylık yüzde 1,3, yıllık bazda yüzde 9 yükselirken, 2020 yılı cari işlemler açığı da 36 milyar 724 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Analistler, ABD'deki teşvik paketi ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin gelişmelerin gündemin odağındaki yerini koruduğunu belirterek, bugün ABD'de açıklanacak tüketici güven endeksinin takip edileceğini kaydetti. 

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön