19 / 04 / 2024

Dolar/TL'de yükseliş sürüyor: Kur 7.53 seviyesini aştı!

Dolar/TL'de yükseliş sürüyor: Kur 7.53 seviyesini aştı!

Dolar/TL'deki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Kur 7.53 seviyesini aşarken, euro/TL 8.88'den değerleniyor.



Fed ve Japonya Merkez Bankası'nın faiz kararları sonrası küresel piyasalarda satıcılı bir seyir yaşanırken ABD Doları uluslararası arenada güç kazandı.

Yurt içinde de her geçen gün rekor seviyelerini geliştiren dolar/TL kuru, bugünkü işlemlerde 7.53'ün üzerine değerleniyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; dolar/TL kuru dün gördüğü 7.5150 seviyelerini geçerek tarihi zirvesini geliştirdi. Euro/TL ise 8.8840'tan değerleniyor.

Analistler, Doğu Akdeniz'deki jeopolitik gelişmeler ve koronavirüs tedavisine ilişkin haber akışının da gündemin odağındaki yerini koruduğunu bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön