18 / 04 / 2024

Domino's Pizza Iğdır'da şube açtı!

Domino's Pizza Iğdır'da şube açtı!

Domino's Pizza Türkiye'deki 477'nci restoranını Iğdır'da açtı. 92 kişilik oturma kapasitesine sahip yeni şubesinde Domino's Pizza, lezzetleri ile Iğdırlıları tanıştıracak.



Domino's Pizza Türkiye'deki 477'nci restoranını ülkenin en doğusunda, Iğdır'da açtı. Firma böylece hem hizmet verdiği il sayısını 67'ye yükseltti hem de kentteki ilk pizza zinciri haline geldi. 92 kişilik oturma kapasitesine sahip yeni şubesinde Domino's Pizza, tüm dünyada milyonlarca pizza severin ortak keyfi olan lezzetleri ile Iğdırlıları da tanıştıracak.


Doğubeyazıt ve Kars'ta da yatırım yapacak


Domino's Pizza Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, "Türkiye'deki 20'nci yılımızda, ülkenin dört bir yanına yayılarak, şube sayımızı en az 500'e çıkartmak istiyoruz. Bu plan doğrultusunda Doğu Anadolu, yatırımlarımıza hız vermek istediğimiz hedef bölgeler içerisinde yer alıyor. Yeni şubemiz hem Türkiye'nin en doğusundaki ilk zincir pizzacı hem de kentte hızlı servis sektörü anlamındaki nadir yatırımlardan bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Yakın gelecekte bölgedeki şube sayımızı artıracağız. Hedefimizde ise öncelikli olarak Kars ve Doğubeyazıt bulunuyor. Bölgede bu tarz yatırımların artması, sadece daha çok kişinin farklı lezzetlerle ve kültürlerle buluşmasını sağlamayacak, piyasanın hareketlenmesini sağlayarak kalkınmayı tetikleyici bir unsur da oluşturacak" dedi.



Hürses


Geri Dön