26 / 04 / 2024

DOSİDER Sempozyumu bugün gerçekleştiriliyor!

 DOSİDER Sempozyumu bugün gerçekleştiriliyor!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek DOSİDER Sempozyumu’nda ısıtma sektörünün 2012’ye ilişkin değerlendirmeleri ile 2013’e dair öngörüleri sektör üyeleri ile paylaşılacak.




Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği – DOSİDER Sempozyumu’na İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Başkanı Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel ve Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Av. Harun KILIÇ katılacak. Sempozyumda dernek üyesi şirketlerin yöneticileri, üyelerin bayileri ve sektör derneklerinin temsilcileri gelişen ekonomik ve hukuki durumlar hakkında bilgilendirilecek.

 

Açılış konuşmasını DOSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Köse’nin yapacağı sempozyumda konuşmacılar 2012 verileri ışığında dünya ve Türkiye ekonomisi ile inşaat, konut ve gayrimenkul sektörlerinin durumunu değerlendirecek, 2013’e yönelik beklentilerini sunacak ve bunların ısıtma sektörü üzerindeki etkilerini paylaşacaklar. Ayrıca yeni Türk Ticaret Kanunu’nun anonim ve limited şirketlere getirdiği yükümlülükler ile yeni çek yasasındaki uygulamalar hakkında bilgi verilecek.


Geri Dön