28 / 03 / 2024

Double Tree by Hiton Tuzla'da açıldı!

Double Tree by Hiton Tuzla'da açıldı!

Double Tree by Hilton bugün, İstanbul’un Anadolu yakasının doğusunda yer alan en yeni oteli Double Tree by Hiton-İstanbul Tuzla’nın açılışını duyurdu. Otel, 29 Mayıs 2015’te kapılarını açıldı.



Double Tree by Hilton bugün, İstanbul’un Anadolu yakasının doğusunda yer alan en yeni oteli Double Tree by Hilton - Istanbul Tuzla’nın açılışını duyurdu. Otel, 29 Mayıs 2015’te kapılarını açacak.

11’i süit, 84 odalı yeni otel, İstanbul – Tuzla’da, 70 bin metrekarelik kaplıca alanına sahip İçmeler turistik termal bölgesinde bulunuyor. Konuklar, hem şık ve konforlu odalarda hem de otelin benzersiz şifalı termal mineral havuzunda rahatlarken en sevdikleri klasik müzik parçalarını dinlemenin keyfine varabilecek.

DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf açılışla ilgili olarak şunları kaydetti: “Türkiye’de yedi otelden oluşan ve gittikçe büyüyen Hilton DoubleTree portföyümüze yeni bir tesis eklemekten büyük bir heyecan duyuyoruz. İstanbul, iki kıtayı bir araya getiren, kültürel açıdan çok zengin bir şehir. Bizler de dünyanın dört bir yanından gelen konuklarımızı sıcak ve samimi bir şekilde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirperverliğimizin ilk göstergesi ise konuklarımıza check-in sırasında ikram ettiğimiz, markamıza özel, taze, çikolatalı kurabiyeler.”

Tuzla Tersanesi’nin hemen yakınında yer alan otel ulaşım açışından da son derece elverişli bir konumda, Tuzla Hızlı Tren İstasyonu’na sadece 1 kilometre, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ise 15 kilometre mesafede bulunuyor.

DoubleTree by Hilton – Istanbul Tuzla Genel Müdürü Mustafa Yıldız ise şöyle konuştu: “Konuklarımızı yeni otelimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Turistik termal bölgesinde bulunmamız sayesinde konuklarımız, mineral açısından zengin kaplıcalarımızda hem rahatlayacak hem de yenilendiklerini hissedecekler. Böylece misafirlerimize benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatacağız.”

DoubleTree by Hilton – Istanbul Tuzla’da konaklayanlar, iki çok özel mekanda yemek yiyebilecek. Tüm gün hizmet veren, 86 kişilik, üst sınıf Magnolia restoran arkadaşlarla bir arara gelmek veya iş yemekleri için ideal. Sabah 08:00’den gece 02:00’ye kadar açık Lobby Bar ise yerel ve yabancı içeceklerden oluşan geniş bir seçki sunuyor.

DoubleTree by Hilton – Istanbul Tuzla, nisan ayında faaliyete geçen DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf ile birlikte, DoubleTree by Hilton’un hızla büyüyen portföyünün son halkası.

Otel, Doubletree by Hilton Istanbul – Avcılar, DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda ve DoubleTree by Hilton Istanbul - Old Town’ın ardından İstanbul’daki dördüncü DoubleTree by Hilton tesisi.

DoubleTree by Hilton, “CARE” olarak adlandırılan, konuklar, çalışanlar ve toplum için “Değerli Bir Deneyim Yaratma” (Create A Rewarding Experience) ilkesiyle hareket ediyor. Konuklar check-in sırasında çikolata parçacıklı sıcak kurabiyelerle karşılanıyor, otelde kaldıkları süre boyunca da güler yüzlü hizmetin keyfini sürüyor.

DoubleTree by Hilton – Istanbul Tuzla, tek bir konaklamada Points & Miles® kazandıran ve sezon kısıtlamasının (No Blackout Dates) olmadığı tek otel sadakat programı olan Hilton HHonors® üyesi. HHonors üyeleri, HHonors puanları kazanma, dijital check-in ve DoubleTree üzerinden iletişime geçtikleri takdirde rezervasyon ücreti ödemiyor ve her zaman en düşük fiyatlardan faydalanabiliyor.

DoubleTree by Hilton – İstanbul Tuzla, Evliya Çelebi Mah. Mustafa Kemal Cad, İstanbul, 34947, Türkiye adresinde bulunuyor. Daha fazla bilgi ve rezervasyon için lütfen DoubleTree by Hilton – Istanbul Tuzla adresini ziyaret edin veya +90 - 216 - 395 53 88 numaralı telefonu arayın.

Basın mensupları, marka hakkında daha fazla bilgiye news.doubletree.com adresindeki DoubleTree by Hilton Global Basın Merkezi’nden ulaşabilir.




Geri Dön