26 / 04 / 2024

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.



DAP Yapı  tarafından hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor.


Daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak dizayn edildiği projede Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor.


Dragos  Adam Kule  Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlandı. Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 indirimin sağlandığı proje tek blok şeklinde yükseliyor.


Bu haftasonu birçok etkinliği bulunan projede ön talep toplanmaya devam ediliyor. Projede dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana projede istediğin Avrupa ülkesinde tatil kampanyası başladı. Projede lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön