19 / 04 / 2024

dragos satılık daire

dragos satılık daire

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Dragos Adam Kule Evleri ne zaman teslim?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim!

Tek blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule Rezidans satılık!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dragos Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Adam Kule Dragos fiyat!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen proje DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Adam Kule Dragos fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule satılık ev!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede 350 adet daire bulunuyor. Dragos Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Adam Kule Evleri kampanya!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje de dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor. Adam Kule Evleri kampanya kapsamında Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyat!

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daire bulunuyor. Adam Kule tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule fiyat!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 27 kat şeklinde yükseliyor. Proje ön talep toplamaya devam ediyor. Dap Yapı Adam Kule fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Dragos Adam Kule iletişim!

27 kat şeklinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Dragos Adam Kule daire fiyatları!

Daire alanlarının minimum 46 metrekareden başladığı projede İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Proje 27 kat şeklinde yükseliyor. Dragos Adam Kule daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Maltepe satılık!

Tek katlı blok şeklinde hayata geçirilen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Adam Kule Maltepe satılık dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel!

Toplam 999 konuttan oluşan Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel 440 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Ona9 Dragos satılık!

"Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla basına tanıtılan Maltepe Ona9 Dragos satılık daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Dragos Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dragos Adam Kule satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Maltepe Adam Kule projesinde lansmana özel indirimler devam ediyor.

Adam Kule Dragos satılık daire!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos satılık daire peşinat ödemeleri Ocak 2016'da yapılacak.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Maltepe Adam Kule satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçirilecek olan projede toplam 350 adet daireden meydana geliyor. Maltepe Adam Kule satılık daire tipleri 1+1' den meydana geliyor.

Adam Kule Maltepe satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen projede teslimler 36 ay sonra yapılacak. Adam Kule Maltepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Dragos Adam Kule satılık daire!

Dragos Adam Kule satılık daire tipleri 1+1 şeklinde dizayn edildi. Tek blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta inşa ediliyor. Projede teslimler 36 ay sonra yapılacak.

Nuvo Dragos Evleri satılık daire!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maltepe'de hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde 999 satılık daire yer alıyor. Proje 5 blok halinde yükseliyor. Projede 66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor.

Maltepe Wloft Dragos satılık!

Maltepe Wloft Dragos satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daire teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılması planlanıyor.

Nuvo Dragos Maltepe satılık daire!

Nuvo Dragos Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve dublekslerden meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire!

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire bilgileri kapsamında 106 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 462 bin TL'den başlıyor ve yükseliş gösteriyor

dragos satılık daire Haberi

dragos satılık daire

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan projede daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başlayıp maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Ön talep toplamaya devam eden projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


DAP Yapı tarafından hayata geçirilen projede 80 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Projede tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor. 


Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. 


Dragos Adam Kule Evleri ne zaman teslim?

Tek blok şeklinde yükselen projede daireler 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.  Yüzde 0 faiz uygulanan projede lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor. 


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay...