28 / 03 / 2024

Dragos Adam Kule Rezidans satılık!

 Dragos Adam Kule Rezidans satılık!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dragos Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.



Ön talep toplanmaya devam eden projenin lokasyon bilgisi kapsamında Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Proje  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Dairelerin büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başlayıp, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği proje tek blok şeklinde yükseliyor.


Lansman avantajlarıyla satışlar devam eden projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Dragos  Adam Kule  Rezidans satılık dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği projede 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanıyor. 


Dragos Adam Kule Rezidans projesinde 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor. Proje toplam 350 adet daireden meydana geliyor.


Tel: 444 9 327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön