23 / 04 / 2024

Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel!

Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Toplam 999 konuttan oluşan Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel 440 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.




Toplam 999 konuttan oluşan  Nuvo Dragos  projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. Projede dairelerin alanları 66 metrekare ile 170 metrekare aralığında değişiyor.


Arsa alanı 52 bin metrekare olan Nuvo Dragos projesinde dairelerin yanı sıra yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.


Nuvo Dragos satılık daire fiyatları güncel!


İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de inşa edilen Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 440 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Özderici GYO   tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos Maltepe'de 240 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


5 blok şeklinde yükselen Nuvo Dragos Konutları Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesine,  Marmaray  istasyonuna, Adalet Sarayına ve Kartal-Kadıköy metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Adres : Tugay Yolu Caddesi, No.12. Maltepe / İstanbul


Tel : 0216 370 89 89

Web : http://www.nuvodragos.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 



projeye sor



Geri Dön