24 / 04 / 2024

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.




Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe  Nuvo Dragos  projesi 52 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.  Özderici GYO imzasına sahip Nuvo Dragos projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine veriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. 


Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!


Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin uygulandığı Nuvo Dragos Evleri'ndeyüzde 20 peşinat verilerek yüzde 0.79 faiz oranıyla 240 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor. 


31 Mart'a kadar bu kampanyanın geçerli olacağı Maltepe Nuvo Dragos projesinde açık ve kapalı 3 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terasları gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Maltepe Nuvo Dragos sahil yoluna 5 dakika, Maltepe ve Bostancı deniz otobüslerine 5-10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede konumlandırılıyor.


Deniz ve Adalar manzaralı seyir teraslarıyla dikkat çeken Nuvo Dragos projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yükseliyor. 



Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!



Adres : Tugay Yolu Caddesi, No.12. Maltepe / İstanbul


Tel : 0216 370 89 89

Web : http://www.nuvodragos.com

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön