18 / 04 / 2024

Maltepe Tango Kule satılık daire!

Maltepe Tango Kule satılık daire!

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

Dap Yapı'nın hayata geçirdiği Maltepe Tango Kule satılık daire fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz...




 Tango Kule projesi Dap Yapı'nın çalışması ile yükseliyor. Konum olarak İstanbul'un Anadolu Yakası 'nda yer alan  Tango Kule  projesi Maltepe sınırları içerisinde yükseliyor. 


İçerisinde 1+0 stüdyo ve 1+1 olarak tasarlanan daire alternatiflerinin yer aldığı Maltepe Tango Kule projesi 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirildi. Projede 129 adet 1+0 ve 63 adet 1+1 tipinde daire mevcut durumda. 


Maltepe Tango Kule projesinde, 1+0 dairelerin büyüklükleri 43 metrekare ile 62 metrekare, 1+1 daireleri büyüklükleri ise 56 ile 79 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Maltepe Tango Kule satılık daire ile ilgili bilgiler şöyle: 


Maltepe Tango Kule satılık daire: 

 

Projede şu an için satılık daire kalmadığından dolayı Maltepe Tango Kule satılık daire ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil.


70 milyon liralık yatırımla yükselen Maltepe Tango Kule projesinde daire sahiplerinin hizmetine sunulmak üzere kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, cafe ve restaurant, yürüyüş parkurları, kapalı otopark, açılır kapanır yüzme havuzu ve lobi gibi imkanlar bulunuyor. 



Telefon: 444 33 39 

Web adresi: http://www.tangokule.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön