27 / 04 / 2024

Tango Kule satılık daire!

Tango Kule satılık daire!

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

Tango kule satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 70 milyon liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Tango Kule projesi 2 blok halinde inşa ediliyor



İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de hayata geçirilen  Tango Kule  projesi  DAP Yapı  imzası taşıyor. Tango Kule satılık dairelere geçmeden önce projeyle ilgili bilgi verelim.


Tango Kule satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Bu yıl tamamlanacak olan projede 129 adet 1+0 ve 63 adet 1+1 daire bulunuyor.


2 blok halinde inşa edilen Dap Yapı Tango Kule'de cafe, restoran, kapalı otopark, kat hizmeti, danışmanlık, yüzme havuzu, lobi, yürüyüş parkurları ve daha bir çok sosyal imkanlar yer alıyor. 


Tango Kule satılık dairelerde 1+0 daireler 43 ila 62 metrekare arasında 1+1 daireler ise 56 ila 79 metrekare arasında değişiyor. Dap Yapı Tango Kule ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


Dap Yapı Tango Kule fiyat listesi için 444 33 39 numaralı hattan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Dap Tango Kule Maltepe teslim tarihi ise hemen olarak belirlendi.


Dap Yapı Tango Kule adres bilgileri:


Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe - İstanbul


Telefon: 444 33 39 

Web Adresi: www.tangokule.com.tr


projeye sor



Geri Dön