25 / 04 / 2024

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyat!

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.



Teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri minimum 46 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak dizayn edildi.


Tek blok şeklinde yükselen projede ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.  DAP Yapı   tarafından hayata geçirilen projede dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Dap Yapı  Adam Kule  Rezidans fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bu haftasonu birçok etkinliği bulunan projede ön talep toplanmaya devam ediliyor.


Lansman avantajlarıyla satışlar devam eden projede Avrupa tatili kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön