19 / 03 / 2024

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.



Tek blok şeklinde yükselen projede dairelerin büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlayıp, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


DAP Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor.


Lansman avantajlarıyla satışların devam ettiği projede ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Proje toplam 350 adet daireden meydana geliyor.


Ön talep toplanmaya devam eden projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projede 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanıyor.


Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.


Dap Yapı  Adam Kule  satış ofisi iletişim!

Tel: 444 9 327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön