25 / 04 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.



Sosyal alanlar arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar ulaştığı projede ofisler isteğe bağlı olarak 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Sur Yapı  Axis İstanbul  projesinin ön girişinde  Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. Proje  Sur Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Sur Yapı Axis İstanbul projesinde ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.


Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön