16 / 04 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi!

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.



Ortak kullanım alanları arasında projede geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar bulunuyor.


Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofis alanları 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar yükseliyor. Proje  Sur Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunan projede isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Projede fiyatlar 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor.


Sur Yapı  Axis İstanbul  satış ofisi!

Telefon: 444 5 787

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön