19 / 04 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı kapsamında 60 ay vade sağlanıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika mesafede hayata geçirilen Axis İstanbul projesi Sur Yapı imzası taşıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçirilen Sur Yapı Axis İstanbul projesinde ofis fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Sur Yapı Axis İstanbul teslim tarihi 2016 olarak belirlendi.

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatları!

Atatürk Havalimanı' na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ödeme seçenekleri!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta yer alıyro. Sur Yapı Axis İstanbul ödeme seçeneklerine göre yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım!

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım bilgisi kapsamında proje Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika kadar uzaklıkta bulunyor. Ofis alanlarının 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirildiği projede yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız A plus kampanya ile yatırım!

Ofislerin KDV dahil 738 bin 302 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde 60 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

A Plus lokasyon, A Plus ofisler: Sur Yapı Axis İstanbul!

Ofislerin fiyatlarının KDV hariç 284 bin dolardan başlangıç gösterdiği Axis İstanbul projesi, Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 72 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan projede 195 adet A Plus ofis yer alıyor...

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da Temmuz'da teslim avantajı!

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede Haziran teslim avantajı sunuluyor.

Sur Yapı Axis Suites'te teslimler Temmuz'da! 1+1 daireler ilk yıl 29 bin TL taksitle satışa çıktı!

Sur Yapı Axis Suites'te 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede yüzde 25 indirim, 0.79 faiz, yüzde 10 peşinat imkanı sunuluyor. Peki Sur Yapı Axis Suites'te konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Sur Yapı Tempo City ödeme seçenekleri!

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Sur Yapı Tempo City projesi 200 milyon TL yatırımla yükseliyor. Proje Axis AVM'nin yanı başında hayata geçiriliyor. İşte Sur Yapı Tempo City ödeme seçenekleri...

Sur Yapı Tempo City daire fiyatları!

Sur Yapı Tempo City daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslim edilecek olan Sur Yapı Tempo City Evleri Bayrampaşa Axis AVM'nin yanında yer alıyor.

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme planı kapsamında peşinatsız ve faizsiz 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası!

Axis İstanbul Sur Yapı ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, faizsiz ödeme kolaylığı sunuluyor...

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat 2017!

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi ofislerde 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sur Yapı kampanyası kapsamında peşinatsız, faizsiz ödemeler yapılıyor...

Sur Yapı'dan Kağıthane'ye 240 konutluk yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul Kağıthane'de Axis İstanbul'un yanında 240 konut ve 24 mağazadan meydana gelen yeni projesine hazırlanıyor...

Sur Yapı Vitrin ve Axis İstanbul'da teslimler başladı!

2016 Mayıs ayında önce Axis İstanbul AVM’nin açılışını gerçekleştiren Sur Yapı şimdi de APlus ofisleri teslim ediyor. Sur Yapı satış ve inşasını tamamladığı Vitrin projesinin teslimini ise taahhüt ettiği tarihten önce gerçekleştiriyor.

FED’in faizi varsa Sur Yapı’nın fırsatı var!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Sur Yapı Axis’te A Plus ofisler 4.705 TL’den başlayan taksitlerle!

Sur Yapı Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A Plus Ofisleri 4.705 TL’den Başlayan Taksitlerle ve 120 Aya Varan Vade İmkânı İle Alabilirsiniz.

Sur Yapı Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL’den başlayan taksitlerle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 120 aya kadar taksit sağlanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım Haberi

Sur Yapı Axis İstanbul ulaşım

Ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Ofis alanlarının 74 metrekareden başlayıp, 210 metrekareye kadar ulaştığı projede ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonu bulunuyor. 


Sur Yapı tarafından İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede ortak alanları arasında geniş lobi alanları, kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları gibi donatılar yer alıyor.


Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede ofislerin teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak. Projedeki ofislerin fiytaları 817 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul ödeme planı kapsamında peşinatta yüzde 10...